Tervetuloa tutustumaan yhdistyksen toimintaan!

Diabetesyhdistys tarjoaa jäsenilleen ja heidän läheisille tietoa, tukea ja erilaista toimintaa esimerkiksi luentoja, retkiä ja vertaistukea kerhoiltojen sekä facebookin muodossa. Myös muut asiasta kiinnostuneet ja läheiset ovat tervetulleita tapahtumiin mukaan. Ei vaadita jäsenyyttä.

Paikallinen yhdistys on vaikutuskanava sinua itseäsi koskeviin päätöksiin. Teemme yhteistyötä muiden paikallisten yhdistysten kanssa.

Jämsän Seudun Diabetesyhdistys ry on perustettu 1977. Yhdistys on uusinut säännöt 15.4.2015. Lisäksi yhdistys on v.2016 alusta on ottanut käyttöön Diabetesliiton uuden logon. Sokeripalatunnus säilyy edelleen ensiapumerkkinä.

Jäsenmäärä tällä hetkellä on noin 260, toiminta -alueenamme on Jämsä, Jämsänkoski, Kuhmoinen, Kuorevesi ja Längelmäki.

Kattojärjestömme on Suomen Diabetesliitto ry, johon kuuluvat maamme kaikki, noin 110 paikallista yhdistystä. Jämsän seudun Diabetesyhdistys kuuluu Länsi-Suomen alueeseen.


Jäsenedut ja Jämsän liikuntapalvelut

Yhdistyksemme jäsen saa Koskikaran uimahalliin vuonna 2019 10 ilmaista uintikertaa/v. Henkilökohtaiselle asiakaskortille ladataan 10 uintikertaa. Kortin hankintahinta 8€. Etu sisältää myös kuntosalin käytön. Edun saa näyttämällä jäsenkorttia uimahallin kassalla.

Jäsenetuna v.2019 jalkahoidosta 10 euroa alennusta x4/v. jäsenkorttia näyttämällä. Jalkojenhoitaja/sairaanhoitaja Anne Nenola, Jämsänkoski. Myös kotikäyntejä. Ajanvaraus puh. 040 530 5516.

DIABETESYHDISTYKSELLÄ MYYNNISSÄ Varpaanvälivillaa 2€/pussi. Saatavilla kerhoilloista.

Jämsän kaupungin etuna 75 vuotta täyttäneet Jämsäläiset ja Kuhmoislaiset ja veteraanit saavat yhden ilmaisen uintikerran kerran viikossa.

Tutustu uimahalli Koskikaran palveluihin. Talviliikunta tarjontana on avantouinti ja hiihto sekä laskettelu.

Tutustu Jämsän kaupungin liikuntatarjontaan. Tässä tietoa paikallisesta kuntosaliliikunnasta. Yksityiset liikuntapalvelut ja ammattiopiston liikuntapalveluna seniorisali. Lisäksi Frisbeegolf ja Himos golf tarjonta.

Jalkojenhoitoa - Hoitola Hellikka